KAFÉ

KOM OCH FIKA HOS OSS

KAFÉ OCH RESTAURANG

Förutom den fantastiska miljön och utsikten kan ni nu även njuta av allt från soppor och matiga pajer till underbara kakor och desserter. Till detta serverar vi kaffe, goda téer och andra drycker men vi har även fullständiga rättigheter för den som kanske önskar sig ett glas vin eller något annat. Om det är något ni undrar över eller har speciella önskemål är det bara att kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna!

MINNESSTUNDER, DOP OCH FÖDELSEDAGAR

Vill ni att vi hjälper er anordna en minnesstund, födelsedag eller andra speciella tillfällen hjälper vi er gärna med det. Vi kan ta emot mindre sällskap för allt från mat till fika. Kika gärna på vårt menyförslag och kontakta oss om du har frågor eller vill boka.

AFTER WORK

Den sista fredagen i månaden kör vi after work på soltägtgården. Vi har mat, dryck och en härlig stämning. I vanlig ordning brukar vi annonsera detta på facebook och instagram, så följ oss där så missar du inget.

ÖPPETTIDER

Kaféet håller vi öppet lördagar och söndagar klockan 11-16, och after work 17-21. Håll gärna koll på både facebook och instagram där vi håller dig uppdaterad om vad som händer hos oss!

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska